Start Hanen Ouderprogramma ‘praten doe je met z’n tweeën’
Start Hanen Ouderprogramma ‘praten doe je met z’n tweeën’

Op 20 oktober start er bij Logopediepraktijk ‘Bij Wijze Van Spreken’ een Hanen Ouderprogramma ‘praten doe je met z’n tweeën’

De cursus is bedoeld voor ouders van kinderen tot 5 jaar die nog moeilijk tot taal en spraak komen, weinig initiatief nemen om te gaan praten, of die moeilijk contact maken met anderen.

U leert meer over hoe uw kind zijn of haar gevoelens of interesses uit. Daarnaast leert u te reageren op de manier die uw kind nodig heeft om zijn taal te ontwikkelen, waardoor frustraties verminderen en uw kind zich beter kan uiten.

Na een kennismakingsbezoek, bestaat de cursus uit 7 groepsbijeenkomsten en 3 huisbezoeken. U ontvangt strategieën waarmee u direct aan de slag kan. Tijdens de huisbezoeken brengen we de strategieën samen in de praktijk bij uw kind en kijken we wat voor u en uw kind wel en niet werkt.

De cursus start op 20 oktober om 19:30 (inloop 19:15 bij Logopediepraktijk Bij Wijze Van Spreken, aan de Wethouder Veenkamplaan 32 in Delfzijl.

Natuurlijk houden we alle ontwikkelingen rondom COVID-19 in de gaten. Vooralsnog gaat de cursus door, maar wel met een maximum van 5 ouderkoppels.

Wilt u meer weten over deze cursus, kijk dan op https://bwvs.nl/services/hanen-ouderprogramma/ of neem contact op met Marleen Penninga op 06 – 42 97 58 59 of via mail marleen@bwvs.nl

* de cursus wordt vergoed vanuit de basisverzekering van uw kind, er zijn daarom geen kosten aan verbonden en ook het eigen risico is niet van toepassing.