Start Hanen Ouderprogramma ‘praten doe je met z’n tweeën’
Start Hanen Ouderprogramma ‘praten doe je met z’n tweeën’

Op 10 maart start er bij logopediepraktijk ‘Bij Wijze Van Spreken’ een Hanen Ouderprogramma ‘praten doe je met z’n tweeën’

De cursus is bedoeld voor ouders van kinderen tot 5 jaar die nog moeilijk tot taal en spraak komen, weinig initiatief nemen om te gaan praten, of die moeilijk contact maken met anderen.

U leert meer over hoe uw kind zijn of haar gevoelens of interesses uit. Daarnaast leert u te reageren op de manier die uw kind nodig heeft om zijn taal te ontwikkelen.

Na een kennismakingsbezoek, bestaat de cursus uit 6 groepsbijeenkomsten en 3 huisbezoeken. U ontvangt strategieën en feedback, waarmee u direct aan de slag kan.

De cursus start op 10 maart om 19:15 (inloop 19:00) bij Logopediepraktijk Bij Wijze Van Spreken, aan de Wethouder Veenkamplaan 32 in Delfzijl.

Wilt u meer weten over deze cursus, kijk dan op https://bwvs.nl/services/hanen-ouderprogramma/ of neem contact op met Marleen Penninga op 06 – 42 97 58 59 of via mail marleen@bwvs.nl

* de cursus wordt vergoed vanuit de basisverzekering van uw kind, er zijn daarom geen kosten aan verbonden en ook het eigen risico is niet van toepassing.