Vacature oktober 2021
Vacature oktober 2021

In verband met de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een logopedist. Je komt in ons kleine en gezellige team van drie logopedisten. Er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Samen zorgen we voor een prettige werkomgeving en cliëntgerichte behandelingen!

Wie ben jij: Jij bent een logopedist met (stage)ervaring in de vrije vestiging én je hebt plezier in het werken met kinderen met spraak/taalproblemen, ook als deze kinderen een gebruiksaanwijzing hebben.

Wie zijn wij: In onze praktijk werken we met drie logopedisten. We zien voornamelijk kinderen met spraak/taalproblematiek maar mensen weten ons ook te vinden voor hulp bij stemklachten en hulp na Niet Aangeboren Hersenletsel. 

Wat bieden we: Een contract voor 6 maanden met de intentie om te verlengen en na een jaar een vast contract aan te bieden, wanneer je goed bij ons past en jij dat ook zo ervaart. De te werken uren zijn in overleg, maar ten minste 8 uur per week. Meer uren is mogelijk, er is een wachtlijst.

Waar: We zijn gevestigd in Delfzijl en Appingedam. Eigen vervoer is een pré, maar niet noodzakelijk, onze locaties zijn goed met het OV te bereiken.

Hoe: Stuur voor 10 oktober je CV en motivatie naar marleen@bwvs.nl waarin je verteld wie je bent, wat je leuk vindt in je werk en waarom je graag bij ons aan de slag wil.