Vacature zwangerschapsvervanging
Vacature zwangerschapsvervanging

Wie ben jij: Jij bent een logopedist met (stage)ervaring in de vrije vestiging én je hebt plezier in het werken met kinderen met spraak/taalproblemen, ook als deze kinderen een gebruiksaanwijzing hebben.

Wie zijn wij: In onze praktijk werken we met twee logopedisten en we zien voornamelijk kinderen met spraak/taalproblematiek. Daarnaast weten mensen ons ook te vinden voor hulp bij stemklachten en hulp na Niet Aangeboren Hersenletsel. 

Wat: Je krijgt een contract voor 6 maanden. Er is een vacature voor 12 tot 24 uur per week. De eerste maanden word je ingewerkt, en ga je geleidelijk aan cliënten overnemen. Daarna begint de zwangerschapsvervanging.

Wanneer onze praktijk je biedt wat je zoekt, en wij zien jouw toegevoegde waarde in ons team, is er na de zwangerschapsvervanging de intentie om je een vast contract aan te bieden.

Waar: We zijn gevestigd in Delfzijl en Appingedam. Eigen vervoer is een pré, maar niet noodzakelijk, alle locaties zijn goed met het OV te bereiken.

Hoe: Stuur uiterlijk 15 januari 2021 je motivatie naar marleen@bwvs.nl waarin je verteld wie je bent, wat je leuk vindt in je werk en waarom je graag bij ons aan de slag wil.